Källor till information om programmet

Sidan för Kaspersky VPN på Kasperskys webbplats

På sidan Kaspersky VPN på Kasperskys webbplats, hittar du allmän information om programmet, dess funktioner och egenskaper.

Kaspersky VPN i kunskapsdatabasen

Avsnittet Kunskapsdatabasen är en del av Kasperskys kundtjänsts webbplats.

På sidan för Kaspersky VPN i kunskapsdatabasen kan du läsa artiklar som ger användbar information, rekommendationer och få svar på vanliga frågor om hur man köper, installerar och använder programmet.

Artiklar i kunskapsdatabasen kan ge svar på frågor som rör både Kaspersky VPN och andra program från Kaspersky. Artiklar i Kunskapsbasen kan även innehålla nyheter från Kasperskys kundtjänst.

Gå till kunskapsdatabasen i hjälpens listmeny

Diskutera Kasperskys program på Kaspersky Support Forum

Om du har en fråga som inte kräver ett omedelbart svar kan du diskutera frågan med Kaspersky experter och andra användare på vårt forum.

På forumet kan du se diskussionsämnen, lägga upp dina kommentarer och skapa nya diskussionsämnen.

Gå till forumet från hjälpens listmeny

Obs! En internetuppkoppling krävs för att öppna webbplatsresurser.

Kontakta Kasperskys kundtjänst om du inte kan hitta en lösning till ditt problem.